Sveiki atvykę į HeJi – vietą, kuri yra daugiau nei vien tik vakarienė. HeJi yra vieta, kur išskirtiniai skoniai, elegantiška atmosfera ir išskirtinis svetingumas sklandžiai susilieja ir sukuria nepamirštamą patirtį.
-
Surengkite savo ypatingą renginį mūsų elegantiškoje privačioje valgomojo salėje
-
Pagrindinėje restorano salėje paragaukite mūsų šefo sezoninį degustacinį meniu
-
Šampano bare svečiai gali mėgautis išskirtiniais patiekalais iš mūsų À la carte meniu
-
Kokteilių bare kviečiame patirti išskirtinių skonių ir patirčių derinį
-
Mėgaukitės terasa su gaiviais kokteiliais ir skaniais užkandžiais
Meniu
- Degustacinis meniu
- Vegetariškas degustacinis meniu
- À la carte meniu
- 135, Vienam Asmeniui
- 95, Vienam Asmeniui
- Austrės ir žalios
- Extra
- Entrée
- Dim Sum
- Kobe Grill
- Garnyrai
- Desertai
Hamachi Crudo
Hamachi crudo, jazminų vanduo, ponzu aliejus, rabarbarai, kaliaropės, vasabi
Langustino traškumas
Langoustine, stracciatella, triufeliai, sezamo traškučiai, upėtakio ikrai, shiro dashi kriaušė
Mėlynojo tuno kruastadas
Mėlynasis tunas, porų kruustas, obuolių želė, ikrai
Hokaido jautienos tartaras
Ekologiška jautiena, Hokaido duona, jabara ponzu, fermentuotas česnakas, triufelių kvintesencija
Tamago
Japoniškas omletas, shiso pagardas, rūkytas sūris, unagi, Wagyu cecina, shiro ponzu
Arančiniai
Traškūs ryžiai, brandintas sojos troškinys su šitake grybais, Kontė sūris
Lobster Chawanmushi
Morrel, tempura omaras, yuzu Vin Jaune, dashi kremas, baltieji šparagai, ramson, ikrai
Putpelė
Kobe grilyje kepta putpeli, špinatai, jaunosios morkos, guanciale, yuzu vierge padažas
Braškių sake
Migdolų baltojo šokolado ir matcha crumble, braškė, sakės ir beržu sulos želė, yuzu ledai, maskarponės putėsiai
Digestyvas ir mochi
Aronijų mochi, matcha ganašas, yuzu, nashi kriaušė
Morkų croustade
Morka, kombu dashi, balzamiko ikrai, miso, fermentuotų obuolių piurė
Smirdrų traškutis
Žalieji smidrai, pomidorų trumų padažas, stracciatella, marinuota nashi kriaušė
Hokkaido tartaras
Burokėlis, slyva, jabara, ponzu, fermentuotas česnakas, trumai
Eryngii gyoza
Japonijos įkvėpti dim sum, grybų consommé, eryngii grybai
Tamago
Japoniškas omletas, shiso relišas, rūkytas sūris, shiro ponzu, nori dumblis, pekano riešutai
Arančiniai
Traškūs ryžiai, sojoje brandinti shiitake grybai, Comté sūris
Vegetariškas Chawanmushi
Briedžiukai, tempura cukinija, yuzu vin jaune, dashi plikytas kremas, baltieji smidrai laukiniai česnakai, juodieji ikrai
Trumų baklažanas
Malkinėje krosnyje keptas baklažanas, shiro sojoje marinuotos paprikos, miso, sluoksniuota tešla, trumai
Braškių sakė
Migdolų baltojo šokolado ir matcha crumble, braškė, sakės ir beržu sulos želė, yuzu ledai, maskarponės putėsiai
Digestyvas ir mochi
Aronijų mochi, matcha ganašas, yuzu, nashi kriaušė
Ostra Regal D'Or Nr. 5
Fermentuotos slyvos, slyvų actas, šiso lapas
Austrė Josephine Nr. 3
Rūkyta ponzu, marinuoti pipirai, šiso lapas
Tempura austrė
Tempura austrė, datos nėra pora, Shichimi Yuzu kremas, Shiso
HeJi jūros gėrybių lėkštė
Langustinas, mėlynpelekis otoro, rūkytas ungurys, Juozapinos austrės, Ostra Regal austrės, Hamachi makaronai, fermentuoti pankoliai, gervuogių vinegretas, jabara ponzu padažas, malkomis kūrenamoje krosnyje kepta raugo duona
Mėlynasis pelekas O'Toro
Mėlynojo peleko tuno pilvas, šviežias vasabis, Kombu shoyu
Rūkyta ungurys
Rūkytas lietuviskas ungurys, juzu pipirų šaknų padažas, morkų ir keptų baklažanų kruastadas, laimas su piršteliais, rūkytas ponzu
Tuno kruastadas
Mėlynpelekis tunas, dašio gelis, ikrai, miso padažas, fermentuota obuolių tyrė
Baltųjų eršketų ikrai
15 g
Šviežias vasabis
5 g
Heji Arancini
Traškūs ryžiai, triufeliai, šitake grybai, Comté sūris
Miso kiauliena
Gruzdinta Kintoa kiaulienos papilvė, tsukemono, aštrus miso glaistas, laiškiniai svogūnai, pekano riešutai
Hokaido jautienos tartaras
Ekologiška jautiena, Hokaido duona, jabara ponzu, fermentuotas česnakas, triufelių kvintesencija, triufelis
Jautienos karpačio
Jautienos karpačas, shiso vinaigretas, šparagai crudité, cikorija, Shoyu lazdynų riešutų kremas, sezoniniai pomidorai, triufeliai, Comté sūris
Keptas Wagyu liežuvis
Ant grotelių keptas Wagyu liežuvis, japoniškas vasabis, ponzu sviesto verjus, umami druska, laiškiniai svogūnai, marinuoti kiaušinio trynys
Unagi Sando
Unagi kabayaki, Hokaido duona, tara, 7 prieskonių kremai, marinuoti agurkai
Eryngii Gyoza
Japoniško įkvėpimo įkvėptas dim sum grybų consommé, Eryngii grybai, trumai
Jautis Gyoza
Japoniško įkvėpimo jaučio uodegos dim sum, juodieji trimito grybai, jaučio sultinys
Anties vontonai
Antis, kepti porai, slyvų padažas, kepta čili pipirų porcija, fermentuotos juodosios pupelės
Wagyu Gyoza
Japoniškas wagyu, Erynghii grybas, miso triufelių glazūra, laiškiniai svogūnai
Perlinės vištos
Perlinių vištų šlaunelės, aštrus slyvų padažas, agurkas, porai, malkomis kūrenamoje krosnyje kepti blyneliai
Gaidelio jauniklis
Ant grotelių keptas gaidys iš Baskų regiono, tūkstančio sluoksnių duona, juodojo česnako medaus glazūra, marinuoti agurkai
„Ocean Catch“ (klauskite padavėjo)
Laukinė žuvis, baltųjų braškių padažas, citrininis rudasis sviestas, pomidorų košo salsa
Medinėje krosnyje kepta oto
Sausai brandintas otas, daši Vin Jaune padažas, kadagio aliejus, upėtakių ikrai, pankolis ir šparagai, ponzu svogūnų laiškai
Keptas omaras
Kobės keptas omaras, raugo bandelė, keptas omaras, šiso sviestas, marinuotos cukinijos, Sičuano stiliaus biskutė
Brandinta jautienos nugarinė (600 g) (rekomenduojama dviem asmenims)
Ispaniška jautienos nugarinė su kaulais, brandinta sausai, 30 dienų ir ilgiau, juodųjų česnakų padažas, ponzu HeJi marinuoti agurkėliai
Japoniškas Wagyu A5 nugarinės gabalėlis
Premium Japanese Wagyu A5 butter aged striploin, yuzu ponzu emulsion, Japanese wasabi, koji egg yolk, Takumi Rice, tsukemono, Lava stone
Japoniškas Wagyu A5 nugarinės kepsnys (200 g)
Ant grotelių kepta aukščiausios kokybės Kagoshima Wagyu A5 svieste brandinta nugarinė, ponzu sviestas, japoniški vasabiai
Jaučio šonkauliukai Donabe (rekomenduojama dviems)
Ant grotelių keptas ispaniškos jautienos trišonkaulis, japoniško viskio glazūra, veršienos daši sultinys, tsukemono, orzo dešra, sezoninės daržovės
Triufelių baklažanas
Medinėje krosnyje kepti baklažanai, sojos marinuoti pipirai „shiro“, Miso, sluoksniuota tešla, triufeliai
Orzo
Orzo, juodasis trimitas, cukinijos, daši jaučio sultinys, triufeliai
Baltieji šparagai
Baltieji šparagai, špinatai, pirštinė, stracciatella, triufelis miso
Ikura Gohan
Takumi garuose virti ryžiai, marinuoti upėtakio ikrai, nori, kiaušinio trynys
Gohan
Takumi garuose virti ryžiai
Heji marinuoti agurkai
Marinuotų daržovių pasirinkimas
Heji Šokoladinis semifreddo
Amaretto, Piemonte lazdyno riešutai, miso šokolado padažas
Kankorėžių ir tonka ledai
Šokolado pabarstukas, juodųjų citrinų sirupas
Ume Gateau
Sūrio pyragas, rauginta slyva, juodieji serbentai, migdolų ledai
Triufelių Namelaka
Juodasis šokoladas, karamelė, triufeliai, vanilės namelaka
Juzu ir jalapeno kakigorių šerbetas
Juzu, švelnus jalapeno padažas, uogos
Maži ketvertukai
Juzu, švelnus jalapeno padažas, uogos


Rezervacija
Make a Booking Booking policyRezervacijos: +370 69 141414
Dėl kitų klausimų susisiekite su mumis
el. paštu: booking@heji.lt