Pirmadienis
Uždaryta
Antradienis
17:00 - 00:00
Trečiadienis
17:00 - 00:00
Ketvirtadienis
17:00 - 00:00
Penktadienis
17:00 - 01:00
Šeštadienis
17:00 - 01:00
Sekmadienis
Uždaryta

booking@heji.lt
+370 691 414 14
Lukiškių g. 3, Vilnius

Sekite mus

heji-hero-1

Sveiki atvykę į HeJi – vietą, kuri yra daugiau nei vien tik vakarienė. HeJi yra vieta, kur išskirtiniai skoniai, elegantiška atmosfera ir išskirtinis svetingumas sklandžiai susilieja ir sukuria nepamirštamą patirtį.

Meniu

Meniu

  • Degustacinis meniu

  • Vegetariškas degustacinis meniu

  • À la carte meniu

  • 135, Vienam Asmeniui

  • 95, Vienam Asmeniui

  • Austrės ir žalios

  • Extra

  • Entrée

  • Dim Sum

  • Kobe Grill

  • Garnyrai

  • Desertai

Hamachi Crudo

Hamachi crudo, jazminų vanduo, ponzu aliejus, rabarbarai, kaliaropės, vasabi

7

Langustino traškumas

Langoustine, stracciatella, triufeliai, sezamo traškučiai, upėtakio ikrai, shiro dashi kriaušė

5

Mėlynojo tuno kruastadas

Mėlynasis tunas, porų kruustas, obuolių želė, ikrai

5

Hokaido jautienos tartaras

Ekologiška jautiena, Hokaido duona, jabara ponzu, fermentuotas česnakas, triufelių kvintesencija

120

Tamago

Japoniškas omletas, shiso pagardas, rūkytas sūris, unagi, Wagyu cecina, shiro ponzu

28

Arančiniai

Traškūs ryžiai, brandintas sojos troškinys su šitake grybais, Kontė sūris

20

Lobster Chawanmushi

Morrel, tempura omaras, yuzu Vin Jaune, dashi kremas, baltieji šparagai, ramson, ikrai

18

Putpelė

Kobe grilyje kepta putpeli, špinatai, jaunosios morkos, guanciale, yuzu vierge padažas

Braškių sake

Migdolų baltojo šokolado ir matcha crumble, braškė, sakės ir beržu sulos želė, yuzu ledai, maskarponės putėsiai

Digestyvas ir mochi

Aronijų mochi, matcha ganašas, yuzu, nashi kriaušė

Morkų croustade

Morka, kombu dashi, balzamiko ikrai, miso, fermentuotų obuolių piurė

7

Smirdrų traškutis

Žalieji smidrai, pomidorų trumų padažas, stracciatella, marinuota nashi kriaušė

5

Hokkaido tartaras

Burokėlis, slyva, jabara, ponzu, fermentuotas česnakas, trumai

5

Eryngii gyoza

Japonijos įkvėpti dim sum, grybų consommé, eryngii grybai

120

Tamago

Japoniškas omletas, shiso relišas, rūkytas sūris, shiro ponzu, nori dumblis, pekano riešutai

28

Arančiniai

Traškūs ryžiai, sojoje brandinti shiitake grybai, Comté sūris

20

Vegetariškas Chawanmushi

Briedžiukai, tempura cukinija, yuzu vin jaune, dashi plikytas kremas, baltieji smidrai laukiniai česnakai, juodieji ikrai

18

Trumų baklažanas

Malkinėje krosnyje keptas baklažanas, shiro sojoje marinuotos paprikos, miso, sluoksniuota tešla, trumai

Braškių sakė

Migdolų baltojo šokolado ir matcha crumble, braškė, sakės ir beržu sulos želė, yuzu ledai, maskarponės putėsiai

Digestyvas ir mochi

Aronijų mochi, matcha ganašas, yuzu, nashi kriaušė

Ostra Regal D'Or Nr. 5

Fermentuotos slyvos, slyvų actas, šiso lapas

7

Austrė Josephine Nr. 3

Rūkyta ponzu, marinuoti pipirai, šiso lapas

5

Tempura austrė

Tempura austrė, datos nėra pora, Shichimi Yuzu kremas, Shiso

5

HeJi jūros gėrybių lėkštė

Langustinas, mėlynpelekis otoro, rūkytas ungurys, Juozapinos austrės, Ostra Regal austrės, Hamachi makaronai, fermentuoti pankoliai, gervuogių vinegretas, jabara ponzu padažas, malkomis kūrenamoje krosnyje kepta raugo duona

120

Mėlynasis pelekas O'Toro

Mėlynojo peleko tuno pilvas, šviežias vasabis, Kombu shoyu

28

Rūkyta ungurys

Rūkytas lietuviskas ungurys, juzu pipirų šaknų padažas, morkų ir keptų baklažanų kruastadas, laimas su piršteliais, rūkytas ponzu

20

Tuno kruastadas

Mėlynpelekis tunas, dašio gelis, ikrai, miso padažas, fermentuota obuolių tyrė

18

Baltųjų eršketų ikrai

15 g

40

Šviežias vasabis

5 g

10

Heji Arancini

Traškūs ryžiai, triufeliai, šitake grybai, Comté sūris

17

Miso kiauliena

Gruzdinta Kintoa kiaulienos papilvė, tsukemono, aštrus miso glaistas, laiškiniai svogūnai, pekano riešutai

18

Hokaido jautienos tartaras

Ekologiška jautiena, Hokaido duona, jabara ponzu, fermentuotas česnakas, triufelių kvintesencija, triufelis

25

Jautienos karpačio

Jautienos karpačas, shiso vinaigretas, šparagai crudité, cikorija, Shoyu lazdynų riešutų kremas, sezoniniai pomidorai, triufeliai, Comté sūris

28

Keptas Wagyu liežuvis

Ant grotelių keptas Wagyu liežuvis, japoniškas vasabis, ponzu sviesto verjus, umami druska, laiškiniai svogūnai, marinuoti kiaušinio trynys

24

Unagi Sando

Unagi kabayaki, Hokaido duona, tara, 7 prieskonių kremai, marinuoti agurkai

20

Eryngii Gyoza

Japoniško įkvėpimo įkvėptas dim sum grybų consommé, Eryngii grybai, trumai

20

Jautis Gyoza

Japoniško įkvėpimo jaučio uodegos dim sum, juodieji trimito grybai, jaučio sultinys

23

Anties vontonai

Antis, kepti porai, slyvų padažas, kepta čili pipirų porcija, fermentuotos juodosios pupelės

23

Wagyu Gyoza

Japoniškas wagyu, Erynghii grybas, miso triufelių glazūra, laiškiniai svogūnai

30

Perlinės vištos

Perlinių vištų šlaunelės, aštrus slyvų padažas, agurkas, porai, malkomis kūrenamoje krosnyje kepti blyneliai

36

Gaidelio jauniklis

Ant grotelių keptas gaidys iš Baskų regiono, tūkstančio sluoksnių duona, juodojo česnako medaus glazūra, marinuoti agurkai

36

„Ocean Catch“ (klauskite padavėjo)

Laukinė žuvis, baltųjų braškių padažas, citrininis rudasis sviestas, pomidorų košo salsa

40

Medinėje krosnyje kepta oto

Sausai brandintas otas, daši Vin Jaune padažas, kadagio aliejus, upėtakių ikrai, pankolis ir šparagai, ponzu svogūnų laiškai

50

Keptas omaras

Kobės keptas omaras, raugo bandelė, keptas omaras, šiso sviestas, marinuotos cukinijos, Sičuano stiliaus biskutė

65

Brandinta jautienos nugarinė (600 g) (rekomenduojama dviem asmenims)

Ispaniška jautienos nugarinė su kaulais, brandinta sausai, 30 dienų ir ilgiau, juodųjų česnakų padažas, ponzu HeJi marinuoti agurkėliai

159

Japoniškas Wagyu A5 nugarinės gabalėlis

Premium Japanese Wagyu A5 butter aged striploin, yuzu ponzu emulsion, Japanese wasabi, koji egg yolk, Takumi Rice, tsukemono, Lava stone

85

Japoniškas Wagyu A5 nugarinės kepsnys (200 g)

Ant grotelių kepta aukščiausios kokybės Kagoshima Wagyu A5 svieste brandinta nugarinė, ponzu sviestas, japoniški vasabiai

165

Jaučio šonkauliukai Donabe (rekomenduojama dviems)

Ant grotelių keptas ispaniškos jautienos trišonkaulis, japoniško viskio glazūra, veršienos daši sultinys, tsukemono, orzo dešra, sezoninės daržovės

62

Triufelių baklažanas

Medinėje krosnyje kepti baklažanai, sojos marinuoti pipirai „shiro“, Miso, sluoksniuota tešla, triufeliai

32

Orzo

Orzo, juodasis trimitas, cukinijos, daši jaučio sultinys, triufeliai

12

Baltieji šparagai

Baltieji šparagai, špinatai, pirštinė, stracciatella, triufelis miso

12

Ikura Gohan

Takumi garuose virti ryžiai, marinuoti upėtakio ikrai, nori, kiaušinio trynys

9

Gohan

Takumi garuose virti ryžiai

6

Heji marinuoti agurkai

Marinuotų daržovių pasirinkimas

9

Heji Šokoladinis semifreddo

Amaretto, Piemonte lazdyno riešutai, miso šokolado padažas

9

Kankorėžių ir tonka ledai

Šokolado pabarstukas, juodųjų citrinų sirupas

7

Ume Gateau

Sūrio pyragas, rauginta slyva, juodieji serbentai, migdolų ledai

7

Triufelių Namelaka

Juodasis šokoladas, karamelė, triufeliai, vanilės namelaka

16

Juzu ir jalapeno kakigorių šerbetas

Juzu, švelnus jalapeno padažas, uogos

7

Maži ketvertukai

Juzu, švelnus jalapeno padažas, uogos

9
Meniu
Heji Reservation
Heji Logo

Rezervacija

Make a Booking Booking policy

Rezervacijos: +370 69 141414

Dėl kitų klausimų susisiekite su mumis
el. paštu: booking@heji.lt

Padovanokite savo artimiesiems naujų įspūdžių.

Shortly you will be redirected to the payment page

Minimali vertė: 100 Eur

Maksimalus simbolių skaičius: 250

Liko:

Apmokėjimas sėkmingas. Dovanų kuponą netrukus išsiųsime Jūsų nurodytu el. paštu.

Pirmadienis
Uždaryta
Antradienis
17:00 - 00:00
Trečiadienis
17:00 - 00:00
Ketvirtadienis
17:00 - 00:00
Penktadienis
17:00 - 01:00
Šeštadienis
17:00 - 01:00
Sekmadienis
Uždaryta

booking@heji.lt
+370 691 414 14
Lukiškių g. 3, Vilnius

Sekite mus